• slider- contact

    BRC Storage and Distribution

Kwaliteit

ZNP Verpakkingen BV heeft het BRC Storage and Distribution certificaat ( BRC S&D ) kunnen behouden, en deze weer met een jaar verlengd tot 10-08-2020.
Deze BRC norm is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die de opslag en distributie verzorgen van verpakkingen en materialen die in contact komen met voedingsmiddelen.

Vanuit onze achtergrond in de voedingsindustrie vinden wij het belangrijk een omgeving te creëren waarin product hygiëne en productveiligheid zijn gewaarborgd. Daarom zijn wij sinds 2007gecertificeerd volgens de BRC S&D normering, waarbij wij jaarlijks gekeurd worden door DNV.

Meer dan 300 controle punten!

BRC Global Standard for Food Safety, kortweg BRC, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Het oorspronkelijke doel van de BRC-standaard is dat alle relevante aspecten, die de voedselveiligheid garanderen, onder controle zijn. Tegenwoordig omvat de BRC-norm eisen aan het HACCP-systeem, kwaliteitsmanagementsysteem, directieverantwoordelijkheden, opslag- en distributiefaciliteiten, product- en procescontrole, opleidingsmogelijkheden en persoonlijke hygiëne van werknemers. Al deze elementen worden getoetst aan de hand van meer dan 300 controlepunten die de kwaliteit moeten garanderen

Calamiteiten

Bij calamiteiten kunt u tijdens kantooruren (08:00 t/m 17:30) contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)10 521 6955. Buiten kantooruren kunt u bellen naar +31 (0)6 512 01256.

BRC Certificaat ZNP Verpakkingen BV 2019-2020